LAGOM lack just nu..

Inte nog med all stress ja har nu, så är jag sjuk. Konstigt sjuk ja vet inte vad det är.
Jag hostar hela tiden, hela nätterna. Trodde ja va lite förskyld o lite hosta är ju normalt. Men nu har det gått 2,5 vecka ja har tagit medicin men det hjälper inte. Ja hosta nyss upp lite av maten ja ätit idag. Blir skapligt lack när alla säger rööökhosta. Så man spyr upp saker och kan inte sova om nätterna när man har rökhosta? Och har men de i fucking 2,5 vecka? NEJ..Efterblivna jävlar.


Sen dumpa jag Robin efter han har vart en stor jävla idiot nyss. Vet inte varför ja ens skriver ut dehära för han är fan inte värd det. Inte fan säger man till någon att man älskar den osv i helgen om ja inte ens va värd att bli tsm med för så säger han nu pga av att ja sov hos en kille INNAN vi blev tilsammans eller vi va på g då, och de va inte ens meningen att ja skulle sova där. Tycker det är så jävla löjligt och kläcka ur sig ja älskar dig hit och dit när man själv vet att han inte menar det. Liksom ja vill inte höra dom orden, inte utan mening INTE ALLS. Jag har vart med om dehär många gånger mitt ex Jonas gjorde precis samma sak ända saken som var annorlunda var att jag faktist brydde mig väldigt mycket om Jonas men Robin känner jag knappt, och ja ville mest bara ha någon och det var fel därför ja sa att de va slut, vill bara att han ska fatta att de är inte okej att säga massa shit när båda vet att de inte stämmer..
Men dehär är hans patetiska ursäkt för att inte vilja vara med mig, för jag har vart ute och är ute nästan varje helg och denna helg drack jag 2 gånger i rad, 1 gång MED HONOM så hur fan kan han klaga? Och ja vet att skiten kmr leda till hur de blev mellan mig och Jonas för han hindrade mig också från att vara den ja är. Ja älskar festa och ja tycker man ska passa på när man är ung? Ja behöver ingen extra pappa till pojkvän som säger "mig eller sprit"? Liksom whaaat äru störd på riktigt? Exakt samma skit som med Jonas och ja orkar inte..Ja behöver ingen som säger åt mig vad ja ska göra och inte för ja kommer aldrig lyssna. Ja har alltid gått MIN EGEN VÄG tänker inte toffla över någon och inte han för den delen heller..Såfort han sa mig eller spriten då vare bara hejdå Robin det är slut. För gå aldrig med på någon? Sluta aldrig med något ni älskar för någon annans skull..Låter som värsta alkisen men de är inte spriten de handlar om eller festerna bara att kunna göra saker utan att få skit för att det. inte passar någon annan. Sånt funkar inte i längden, vi funkade inte. 1 vecka är patetiskt men han är ännu mer patetisk som säger jag älskar dig efter en jävla dag hahaha seriös kille och sedan nästa dag säger att ja inte är värd att ens bli tsm med. Go to hell typ!
Forever alone, allstå vill nån ha mig acceptera den ja är & mitt liv äre så jävla mycket begärt?
Idiot bah dra åt helvete, säger som dig som ja säger till Jonas ta dina jävla f12or som sitter hemma hos mamma varje kväll om ni tror de är så jävla mkt bättre, dom växer väll upp och inser att dom vill ha ett eget liv också..


3 år sen, sjukt länge sen vill ha håret men de växer segt :(


Kommentarer
Postat av: © sarastille

hur ska du kunna ha ett seriöst förhållande om du gör slut efter en vecka på grund av att ni bråkar om att du festar för mycket? :)

2011-10-24 @ 17:03:39
URL: http://sstille.blogg.se/
Postat av: Malin

Har du provat ricinolja? :)

2011-10-24 @ 17:33:59
URL: http://malinangelina.blogg.se/
Postat av: iizaaa

hah, snälla..

ingen bryr sig.

2011-10-24 @ 20:02:01
URL: http://izabebiz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du borde inte försöka skaffa seriösa förhållanden om du festar. Då kommer det bara bli så här. Stå på dig för den du är ist :)

2011-10-25 @ 15:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!