Såg ut sådär idag..Mössa och allt, jag som hatar mössor, halsdukar och allt sånt haha tycker de är asjobbigt. Ja verkar vara den ända här som tycker det hihi? Men jämt när man har mössa typ så tar man av den håret slickat verkligen så äre alltid NÅGON som rycker av den så ser alla hur de ser ut hahaha hatare..

Vart på vårdcentralen eftersom min fruktansvärda hosta inte ger sig..Men tog blodprov och grejer och de är inga fel bara att hela mitt lungsystem inte orkar mer utan bara lagt ner så hostar jag mycket med magen för jag måste bara hosta? Så jag spyr upp mat och sånt inte så trevligt så ja vart väldigt rädd igår när jag skulle sova bara hostar till lite och spyr ner hela sängen usch va vidrigt det var och de va inte första gången pga av hostan så de va lite läskigt trodde de va något väldigt fel på mig då...Men får lite medicin lär få ha hostan 3 veckor till sa dom...YEY går aldrig över...

OCH jag åker till STOCKHOLM IMORGON DIREKT EFTER SKOLAN. Så lär ju inte blogga föränn jag kommer hem...Vill bara ha kul då & inte tråka framför datan så ni får klara er utan mig ett tag. SES OM EN VECKA TYP vet inte riktigt när jag kommer hem ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!