Är på dåligt humör så nu tänker jag göra det ja är bäst på jo DISSA.

Platina blont, förut älskade jag det. Men ärligt knappt någon klarar att ha så blont, håret ser slitet ut och går av.
Nej mörkt hår är så jävla mycket snyggare har jag nu kommit på och håret blir friskare, friskt hår är inne inte sönderblonderat hår det är bara så ute nu. ;)


Facebook.
Ärligt? Alla använder typ facebook för att klaga & klanka ner på andra. Folk är så jävla fega hatare, vet inte hur många som skrivit taskiga saker åt mig på facebook o sen möter man dom på stan och dom håller käften och kollar bort. Say it to my face istället, haha ja skrattar över hur äckligt fega folk faktist är, använder internet för att klanka ner på andra tycker det är så synd att se..skaffa er ett liv & samvete SNÄLLA!

Killbloggar.
Ärligt killar kan inte blogga, så försök inte göra en bra blogg. Vet en ända som ja faktist följer & är bra. Och killen är från Örebro ofc, resten lägg ner bara.


Tjejers dubbelmoral.
Alla ba snackar skit, ALLA. Och denna jävla dubbelmoral får mig att vilja spy. Tjejer släpper aldrig in andra tjejer utan alla bara hatar alla men va gör alla? Fjäskar röven av sig, vidrig stil enligt mig. Så trött på utseendefixering, ge alla en chans istället!! :)


"Hej jag är vääärsta fashion. "
Jag tycker alla ser likadana ut idag så himla tråkigt, ja vill sticka ut vill inte försvinna i mängden. Men varför köpa något bara för att de är "modernt" det är ju det moderna som egentligen oftast bara är sjukt fult ändå så köper alla det. I mean varför inte bara ha egen stil liksom och inte bara kolla på alla andra. Det är som är så tråkigt att gå i Örebro och i skolan ALLA SER LIKADANA UT. :/

Kommentarer
Postat av: emma lindell/

Vad är det för fel med att killar bloggar? Killar kan ju lika gärna blogga så som vi tjejer? Att blogga är ingen sak för bara tjejer? Eller det kanske står nånstans att blogga är just för tjejer? :)

2011-11-24 @ 21:08:39
URL: http://emmaliindell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!