om du nu ska kalla dig för min vän, bete dig då förfan som en.

Detta är SISTA gånger jag överhuvudtaget snackar om dig, ja la upp en bild och sa jag saknar dig.
Jag fick smset TROR DU JAG BRYR MIG OM DIG HORA. Ingen säger så till mig..I fucking 3 år sen första gången vi sågs ställde ja upp för dig, ja struntade i vad alla sa om dig. Jag var typ din ända vän, jag släppte in dig till mitt umgänge ja fanns alltid där för DIG men jag är så less att få skiten för allt, jag vill ha någon som bryr sig tillbaka också, mina fel drog du precis upp saker jag mår dåligt över ångrar och dig är ingen man kan lita på. Du är falsk, du håller aldrig vad du lovar. Du gör bort mig ständigt för du älskar att såra mig.
Jag förlät dig och det var ett stort jävla misstag tyvärr, jag har gett dig 100 chanser. Men du är fan inte samma person, du slänger ut dig elaka kommentarer, du hackar på andra och sedan fjäskar röven av dig för dom, du hittar på saker om andra, du tror du är snyggast i världen men vem fan har du fått och vem fan står ut med dig?

Just nu allmänt dryg; Du stöter ifrån dig den ända riktiga tjejkompisen du har MIG. Efter 3 år tillsammas så kan du ju tänka efter hur det känns? För ja orkar inte ta mer, jag har nya vänner som inte älskar att såra mig hacka på mig & skapa bråk. Skärp dig du är inte såhär påriktigt...Detta är inte den jag lärde känna.
För den personen du är nu och hur du nu i fredags betedde dig mot mig och alla den personen är en riktigt jävla usel person. Inte konstigt att du inte har någon, och tar mina rester VILL DU VARA MIG ELLER?

Just nu är du inte värd att skriva om faktist men inse fakta se dig omkring du är ingenting.
Denna låt är till dig. Sista gången du fucking förstör och sårar mig, du är såå inte värd att ställa upp för mera, i'm done.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!