känslokalla människor...

Det som alltid gjort mig så sur och ledsen är alla dessa påhopp & kränkningar, hur man kan sitta och bara stirra på en bild för att komma på en så elak kommentar man kan komma på och inte ha en anning om hur mycket bara en kommentar kan såra någon, inte många har bra självkänsla varför vilja bryta ner någons ännu mera? Jag trodde folk hade samvete?
Jag har vart väldigt fjortis, jag såg mig inte alls som en mer än att jag såg ut som en annars har ja ju bara vart mig liksom. Jag gjorde tvärtemot vad alla sa, "sluta blek håret" ja blekte mera. "sluta sminka dig" jag sminkade mig mera. Jag vet inte ville bara visa hur jävla stark jag faktist är för många hade inte pallat det lovar jag er. Men det blev för mycket tillslut, orkade inte. Just då var jag väldigt osäker allt var bara fake för jag har alltid haft denna kommentar i min skalle att jag aldrig duger till. Den har jag fortfarande. Folk började skrika åt mig på stan elaka saker & i skolan, vissa personer stängde ut mig totalt, vänner lämnade mig för dem hela tiden fick frågor som "hur fan kan du umgås med henne?" Det var tufft, jag var hemma från skolan allt mer liksom all energi bara sugdes ur mig. In på skoltoan och grät såfort någon gjorde något, folk brukade ställa sig framför mig så ja inte kunde gå förbi, dra sig i håret när ja gick förbi eller bara säga något...Och jag blev så jävla ledsen men jag visade det aldrig utan sa bara "i don't give a fuck"
Och jag vet att många har haft det som jag, läste på en blogg en känd bloggare och hon har vart med om EXAKT dethär så kändes så skönt att nu har hon gett igen hon har en stor blogg och vilka är dem som var elaka? NOLLOR exakt som dom är.

så såg ja ut och det blev ett jävla liv på alla.
Hur jobbigt det än kan verka att inte försöka bry sig är det ända man kan göra. Vet inte hur många gånger jag var nära och slå folk på käften när dom sa något för tillslut orkade jag inte ta emot mer jag vart arg och den riktiga emma började komma fram, för allt det gjorde mig egentligen starkare jag var den ända som inte följde strömmen. Jag kollade inte ner i marken mera utan vafan var så trött på blickarna och orden. Den dagen högstadiet var över grät alla..Jag grät glädjetårar tog upp fingret för i det ögonblicket skulle allt leda till sitt slut. Folk kommer alltid snacka skit, det gäller bara att försöka se förbi det och bara inse vilka as dom är för en payback kommer sånna människor alltid få i livet det kan jag lova, för det förtjänar dem.
Tro mig när jag säger dethär INGEN FÖRTJÄNAR ATT FÅ TA EMOT SKIT FÖR HUR MAN SER UT. Speciellt inte om man som jag inte gjort något ont mot någon människa. Men såhär är det och bo i en liten byhåla där alla känner alla, folket har inte sett den riktiga världen och inte insett att hur jävla fegt det är och sparka på någon som redan ligger ner. Säg ifrån, ja önskar att jag gjorde det mera!
Men jag var trött på att gråta, trött på att vara arg.
Får fortfarande höra fjortis, så jävla trött på det gamla fula ordet snälla KOM PÅ NÅGOT NYTT.Kommentarer
Postat av: Frida

Helt rätt som du säger, du förtjänar inte att behandlas så! och de som kallade/kallar dig fjortis kan nog ta sig en titt tillbaka eller på hur dom ser ut nu. Liksom ALLA tjejer har någon gång en "fjortis period" då man kanske har på lite mer brunkräm än vanligt. Jag själv hade de, blekte håret fjortis blont och hade typ vitt vid ögonen o ljusa läppar. Men va fan, om dom inte gillar de fine, skit i o bry er! säger bara: YOU GO GIRL! :D

2011-11-06 @ 22:17:34
URL: http://livetgenomlinsen.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!