Mitt liv, mina val & mina åsikter passar det inte dig så håll käften och dra.

Vet ni vad som verkligen gör mig sur & ledsen är när man verkligen anstränger sig och skriver en personlig text som är tuff att ens publicera för just mig. Sen att sedan få höra "ingen bryr sig sluta klaga" som att allt jag sagt & är bara är ett stort skämt sånt gör mig så jävla arg. När den personen själv sitter och tycker synd om sig själv när hon inte har det så speciellt dåligt, jag skulle aldrig i livet säga till henne då att HAHA INGEN BRYR SIG för sånt är så äckligt lågt seriöst. Jag bad ingen att ens bry sig? Bara förstå mig ibland allt ja vill. Folk tycker inte om mig i vanliga fall men de är för dem inte FÖRSTÅR mig.
Men fine jag vet att ingen jävel bryr sig men det jag vill är bara att skriva av mig, jag vet att de är patetiskt på en jävla blogg liksom? :O Men jag vill inte få uppslängt i ansiktet att ja klagar för okej då gör jag väll det, so what? Trodde det var min blogg och nu vill jag driva en mer personlig blogg och inte bara "hej dom här kläderna har jag" Och senaste gången jag skrev om hur jag har haft det med killer tex någon som tynger ner mig så otroligt sa kanske 10 pers sluta klaga det är ditt fel och några sa "du är väldigt modig som skriver som de verkligen är, jag känner igen mig i dig och det du skriver" på så sätt spelar det man skriver någon roll.
Om och folk tycker är att de är klaga de skiter i för engångs skull skriver jag nu saker jag verkligen menar, mina känslor och dom är inte på topp alltid ja är mänskling, jag vågar skriva saker andra inte gör. För jag har inte direkt något att fölora jag är en modig tjej som klarar mig själv har alltid vart så. Men skulle gärna vilja att folk faktist känner igen sig och inser att någon gång löser det dig. Men att ja får kommentarer som "du är inte den ända som har problem" så känner jag bara suuuuuck lägg av. Såfort ja faktist säger ifrån så får ja skit före och det är så onödigt finns så många ungdomar som är osäkra, finns så otroligt många som inte vågar säga ifrån eller säga som dom verkligen känner.
Om ni känner att ja bara klagar, sorry men det var en tuff dag idag. Det är tufft att behöva inse att varje person ja träffar aldrig passar mig, sånt är tufft och jag tycker det var okej av mig att skriva varför för det var en lättnad FÖR mig jag bad ingen att gå in här och läsa, jag ber ingen att klicka in på min blogg det gör folk själva. Jag skulle kunna skriva värre saker skulle kunna hänga ut folk massor men sån är jag inte.
Jag vill bara hjälpa, skriva av mig skapa mig en personlig blogg för sånna kommer längre,
Och ja mår bättre av det men blir även lack när ja får kritik för det för känner någon Robin? Känner någon mig? Nej ingen känner mig.. Så snälla stör ni er på mig..Läs då inte heller min blogg så enkelt äre. :)
Kommentarer
Postat av: Misa

Så sant. Tycker inte du ska ta åt dig om du gör de. Har också fått massa skit för att jag skriver av mig i min blogg. Men so what som du skriver, man behöver inte läsa de. Problem ingår ju i ens vardag och kommer alltid och göra.

Jag tycker du är en fin tjej som är stark.Hoppas de löser sig med tiden :o

kram

2011-10-25 @ 17:14:27
URL: http://misaslullaby.blogg.se/
Postat av: iizaaa

du är ett freaking skämt. jag tyckte bra om dig tills du gick över gränsen. DET ÄR inte synd om dig emma.

2011-10-26 @ 11:54:46
Postat av: sophie*-^

Jag uppskattar när du skriver av dig, det blir så mycket roligare (tolka rätt nu) att läsa. Stå på dig!

2011-10-26 @ 20:13:22
URL: http://www.plasticbag.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!